Veel gestelde vragen

- Wat is de Nmbrs ESS (app)?

Nmbrs® ESS is de mobiele versie van de Medewerker login. Met deze app heeft de medewerker altijd en overal inzicht in zijn of haar persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van de HR-processen. Je kunt de app alleen gebruiken wanneer je een internetverbinding hebt.

Hieronder vind je de links naar de ESS applicaties. Er is op dit moment een iPhone en Android (Google play) applicatie. 

- Hoe log ik in in de app?

Wil je weten hoe je kunt inloggen in de app. Lees dan dit artikel. In het artikel wordt het stap voor stap uitgelegd. Let op! In Nmbrs® wordt een domein gebruikt om in te loggen in de omgeving van de salarisadministratie. Bij HR Domein is de domeinnaam: hrdomein.nmbrs.nl.

- Bekijken van loonstroken en jaaropgaves.

Via de app kun je je salarisdocumenten bekijken. Bijvoorbeeld je loonstrook, of je jaaropgave. Lees hier meer over in dit artikel.

- Verlof aanvragen.

Je kunt je verlof aanvragen via de app. Wil je weten hoe? lees dan dit artikel.

- Inloggen bij Nmbrs®.

Nmbrs doet zijn uiterste best om het inloggen bij Nmbrs® zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat je hierbij tegen problemen aanloopt. In dit artikel omschrijven zij de meest voorkomende problemen bij het inloggen, gevolgd door een passende oplossing zodat je snel weer verder kan.

- Wil je nog meer uitleg over Nmbrs®?

P.S. Er is een "Medewerker-pagina" van Nmbrs® beschikbaar waar je uitleg kunt vinden over nog meer zaken dan hierboven genoemd. 


- Handleiding Medewerkslogin (ESS).

Deze handleiding helpt u bij het inloggen in uw persoonlijke omgeving, het aanvragen van verlof via de medewerkerslogin en/of de App Nmbrs (ess), het begrijpen van uw nieuwe loonstrook per 1 januari en het doorgeven van mutaties en het declareren van kosten via de medewerkerslogin.

Rasieda Nathoe

Rasieda Nathoe

Waar kan ik jou mee helpen?