HR Domein - dat loont

Wij ondersteunen ondernemers met de salarisadministratie, pensioenadvies en HRM- en loonadvies. Als je een bedrijf met personeel hebt, dan weet je hoe belangrijk een goede organisatie is. Wij helpen jou om samen met je medewerkers een succes van je onderneming te maken.

Nieuws

Bekijk onze nieuwsberichten en advieswijzers.

Lees hier meer over

Over ons

Heeft u vragen?

Lees hier meer over

Ons team

Maak kennis met het team van HR Domein.

Lees hier meer over

Coronavirus

Wij hebben het werken vanuit kantoor beperkt. Dit betekent dat wij voor een deel op kantoor aan het werk zijn, maar grotendeels vanuit huis. We maken beperkt afspraken op kantoor, online contact geniet de voorkeur. Wanneer u ons kantoor binnenkomt dient u onze corona-protocollen en aanwijzingen op te volgen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking!

Of we nu vanuit kantoor of vanuit huis werken, we zijn bereikbaar via de bekende telefoonnummers en e-mailadressen en Microsoft Teams.

 


HR Domein - Fitale Adviesscan

Op 23 mei jongstleden was het zover! In corona-proof omgeving hebben Peter de Hond (Fitale) en Niels Jansen (HR Domein) een handtekening gezet, waardoor HR Domein zich nu officieel licentiehouder mag noemen van de Fitale Aviesscan. Volgens ons een perfecte match. Lees hier meer over.

 


Loonmaatregel NOW 2.0 - Tweede steunpakket corona

In deze nieuwbrief geven we u een update over de extra wijzigingen tweede steunpakket corona, waaronder de NOW-regeling 2.0. Klik hier voor de nieuwsbrief.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?