HR Domein - dat loont

Wij ondersteunen ondernemers met de salarisadministratie, pensioenadvies en HRM- en loonadvies. Als je een bedrijf met personeel hebt, dan weet je hoe belangrijk een goede organisatie is. Wij helpen jou om samen met je medewerkers een succes van je onderneming te maken.

Nieuws

Bekijk onze nieuwsberichten en advieswijzers.

Lees hier meer over

Over ons

Heeft u vragen?

Lees hier meer over

Ons team

Maak kennis met het team van HR Domein.

Lees hier meer over

Coronavirus

Wij hebben het werken vanuit kantoor beperkt. Dit betekent dat wij voor een deel op kantoor aan het werk zijn, maar grotendeels vanuit huis. We maken beperkt afspraken op kantoor, online contact geniet de voorkeur. Wanneer u ons kantoor binnenkomt dient u onze corona-protocollen en aanwijzingen op te volgen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking!

Of we nu vanuit kantoor of vanuit huis werken, we zijn bereikbaar via de bekende telefoonnummers en e-mailadressen en Microsoft Teams.

 


Opnieuw uitbreiding steun vanwege corona

Het kabinet neemt opnieuw extra maatregelen voor bedrijven die door de coronamaatregelen zwaar worden getroffen. Deze nieuwe steunmaatregelen komen boven op de al bestaande regelingen, die deels worden aangepast en uitgebreid. Klik hier voor de nieuwsbrief.

 


Special Lonen 2021

De Special Lonen 2021 (update) is een handig naslagwerk voor u als werkgever of als hr-medewerker. Klik hier voor het lezen van de Special.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?