Over ons

Wie zijn wij? Waar staan we voor? En wat is onze visie?

Over ons

  • WIE IS HR Domein?

HR Domein is opgericht per 1 januari 2018. Een jonge organisatie met meer dan 100 jaar ervaring op het vlak van salarisadministratie en HRM issues. Gestart als afdeling van een regionaal accountantskantoor en vanwege groei nu onder een eigen merknaam verder. In totaal werken wij voor ruim 350 klanten en verwerken wij periodiek duizenden loonstroken. Ook geven wij veelvuldig loon-, HRM- en pensioenadvies. Wij denken graag mee met onze klanten, of dit nu een klein MKB-bedrijf is of een 200+ organisatie. Ons team van mensen bestaat uit salarisexperts, HR-specialisten en pensioenadviseurs, afhankelijk van de vraag worden zij ingezet op operationele, tactische en/of strategische projecten.

  • KRUISBESTUIVING

Veel vakkennis hebben wij in huis. Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen wij putten uit een groot netwerk van andere specialisten en juristen.

  • PERSOONLIJK CONTACT

Wij geloven in een efficiënte werkwijze met behulp van online systemen, maar ook een persoonlijke, duurzame relatie met de klant. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering. Je zult duidelijke aanspreekpunten hebben, die snel op jouw vragen of verzoeken reageren. Voor een effectieve gang van zaken zijn de communicatielijnen bewust kort gehouden. Maak kennis met ons team.

  • STRATEGISCHE SAMENWERKINGEN

HR Domein werkt samen met accountants- en administratiekantoren. Wij zijn dan voor deze kantoren dé partner op het vlak van salarisadministratie/-advies en HRM. Een mooie samenwerking waarbij iedereen doet waar hij/zij het beste in is. Uiteraard levert dit voor de klant de meeste toegevoegde waarde op.

Team HR Domein

Wat zou je graag méér over ons willen weten?