HR Domein - Fitale Aviesscan

HR Domein - Fitale Adviesscan

Op 13 mei 2020 was het zover! In een corona-proof omgeving hebben Fitale (Peter de Hond) en HR Domein een handtekening gezet, waardoor HR Domein zich nu officieel licentiehouder mag noemen van de Fitale Adviesscan. Volgens ons een perfecte match.

Fitale
Zoals Peter de Hond zegt: ‘De mens is uw belangrijkste arbeidskapitaal’. Toen onze HR Adviseurs deze uitspraak hoorden, waren wij direct laaiend enthousiast, want een bedrijf kan niet draaien zonder werknemers. Het is belangrijk om te weten waar de kansen en risico’s liggen rondom jouw medewerkers. De wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen namelijk continu. Gelukkig heb je een netwerk aan adviseurs. Maar is het hierdoor nog wel overzichtelijk? Welke van al deze verschillende adviseurs heeft een totaaloverzicht van al deze veranderingen?

Perfecte match
Met de Fitale Adviesscan wordt alle informatie rondom jouw medewerkers met elkaar verbonden, waardoor je inzicht krijgt in al jouw kansen en risico’s. Zo worden de arbeidsovereenkomsten, het handboek en het ziekteverzuim gescand, maar ook krijg je inzicht in de risicofactoren binnen jouw bedrijf. De scan kan uitgebreid worden met een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Met de Fitale Adviesscan krijg je grip op jouw medewerkers en weet je welke koers je het beste kunt varen. Als licentiehouder van de Fitale Adviesscan kunnen en mogen wij deze scan op locatie uitvoeren.

Met onze HR Adviseurs die de Fitale Adviesscan uitvoeren heb je direct de kennis en kunde in huis om het plan van aanpak uit de Fitale Adviesscan uit te voeren. Hiermee heb je direct het volledige pakket in huis op het gebied van HR, want ‘de mens is jouw belangrijkste arbeidskapitaal’.

Zoals we al zeiden: een perfecte match!